Arta aranjarii mesei, à la Pascal Delmotte

Devenit deja reper pe  segmentul “Art de la Table” de lux si cu o experienta de peste 16 ani in domeniu, magazinul My House a fost miercuri, 17 aprilie, gazda unui eveniment ce a stat sub semnul elegantei si al rafinamentului.

Pascal Delmotte, designer de interior de origine belgiana care prezinta si distribuie in  exclusivitate in Romania gama de tapet si tesaturi ale celebrei case HERMÈS Paris, a dezvaluit invitatilor prezenti viziunea sa asupra artei aranjarii mesei.

Trei concepte, trei stiluri diferite:

“Grand Epoque”, un aranjament elegant in care Pascal a folosit doar portelan Hermès, lucrat manual, tacamuri din argint masiv si pahare din cristal.

“Primavera” – o explozie de culoare marca “Villeroy &Boch” si

“Alice in Wonderland” – o masa delicata, ludica, pusa in valoare de portelanul englezesc Royal Albert si Wedgwood.

“ M-am jucat pur si simplu cu colectiile de farfurii Hermès, Villeroy & Boch si Royal Albert pentru ca nu sunt adeptul unui singur model de serviciu pe masa. De ce sa nu fim liberi in gandire si sa amestecam mai multe modele,  daca nuantele de culoare ne permit?  Aranjamentele florale si fetele de masa realizate manual m-au ajutat sa duc la bun sfarsit ideea mea din aceasta seara,  iar vizitatorii s-au declarat incantati” – marturiseste Pascal.

Ii multumim lui Pascal pentru un aranjament extrem de rafinat si echilibrat, ce sigur va fi pastrat in magazinul nostru pana la Sarbatoarea Pastelui. A fost o seara speciala pentru noi, in care am lansat practic cele mai noi branduri care s-au alaturat portofoliului deja existent, si anume Villeroy& Boch si Wedgwood. Suntem fericiti ca astazi ne putem mandri cu toate brandurile de lux din sfera universului aranjarii mesei si a decoratiunilor de interior. Iubitorii de frumos  gasesc acum toate aceste branduri sub acelasi acoperis si credem noi ca prin aceasta lansare ne-am atins scopul, acela de a depasi asteptarile clientilor nostri.

 Multumiri speciale  Madalinei Mocanu, Fleurist si Macarons Madame Lucie, pentru decorurile de poveste!

Echipa My House


Lasă un comentariu